2010-09-23

TV4:a fortsätter svartmålningen av SD - BEDRÖVLIGT MALOU!

Idag 23/9 hade Malou von Sivers, TV4 i programmet "Efter 10" 11:15 under rubriken "Champagnelunch" besök av artisten MAGNUS CARLSSON (homosexuell), ståuppkomikern ÖZZ NUJEN (muslimsk kurd) och riksdagsledamoten homosexuella FREDRICK FEDERLEY (C). Ämnet var prat om "stort och smått."

Där tillåter Malou von Sivers, som verkligen inte framstår som något annat än en-före-valet-megafon fjärran från journalistisk kritisk granskning, att ÖZZ NUJEN utan motfrågor får sitta och prata ohindrat om att "kristna överföll honom i Södertälje", men han passande "förbisåg" att nämna att det var *kristna irakier* (kaldéer eller ortodoxa syrianer) som attackerade honom, OCH ABSOLUT INTE kristna svenskar! Samtidigt fick han sitta och vräka ur sig hjärntvättade idéer om att SD är ett rastistiskt parti i omisskännerlig Ohlystil.

FEDERLAY växlade partipolitiskt smidigt mellan att vara homosexuell, men i grunden alltid företräda Centerpartiet, så det blev riktigt svårt att förstå om han uttalade sig som privatperson eller politiker. Naturligtvis på ett helt annat vis än ÖZZ NUJEN som bitvis var så upprörd över SD att han inte hittade de svenska orden...

Vägran hos de gamla riksdagspartierna och media att mörka sanningar och motvilja till problemlösningar har bidragit till Sverigedemokraternas trovärdighetsproblem. Nu röstade ca 350.000 personer på SD och man kom in i riksdagen. Fortsättningen lär visa på något helt annat än vad beskyllningarna gått ut på. Allt fler kommer förstå och stöjda SD:s politik och på sikt kommer partiet helt överta socialdemokraternas betydelse, men med en politik som mer kommer likna den socialdemokratiska från folkhemstiden... Det kommer till slut en majoritet av lurade svenskar och nysvenskar med andra rötter uppskatta. Det öde som väntar S, C, MP, V och KD är att bli nischpartier på ytterkanterna och om inte Moderaterna passar sig nog nu hamnar de på samma ställe. Alternativet är att åter bli de gamla moderaterna eller gå under.

Inga kommentarer: